Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Genor Power Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Genor Power Equipment Co., Ltd. Shenzhen Genor Power Equipment Co., Ltd. Shenzhen Genor Power Equipment Co., Ltd. Shenzhen Genor Power Equipment Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : Genormacht
Aantal werknemers : 200~300
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 60% - 70%

Het vrije Pre-Sales Raadplegen 

 

GENOR-MACHTSaanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

 

De naverkoopdienst 

 

De Genormacht zal delen en technologie kostenloos tijdens garantie verstrekken, zelfs gebeuren sommige mislukkingen wegens verkeerde verrichting of na toepassingsvervaldatum, proberen wij ook ons beste om de dienst .we aan te bieden ook kunnen onze ingenieurs naar uw lokale plaats sturen om installtion en technische gids te maken.

 

 

Sterkte: De sterkte van marktconcurrentievermogen, sterkte bleek om in de markt worden weerspiegeld, zijn wij test.

 

Hartstocht: Rijke geest van ons merk, de team trillende, stevige stichting, de industrievooruitzichten, duidelijke doel programmering, onze hartstocht van het meer zelfvertrouwen.

 

Team: In de praktijk ondergedompeld voor vele jaren, internationale binnenlandse en internationale industrie en beroepsbekwaamheden en professionele kwaliteiten, professionalisme en sterk en trillend.

 

Capaciteit: Test de capaciteit van de eerste stap denkt, en de capaciteit van de tweede stap van de test moet werken, is de derde stap het resultaat, liet ons stap voor stap inspectie bevestigt.

 

Visie: De belangrijke merken in de industrie is één van ons proces is ons doel om het merk te worden door werknemers, partners, consumenten, eerbied en liefde.

 

Mening: Wij taxeren terugkeer aan het personeel, hechten wij ook belang aan de belangen van de partners, besteden wij altijd aandacht aan de belangen van consumenten, geven wij meer om nuttige bijdrage tot sociaal, milieu.

Contactgegevens
Shenzhen Genor Power Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Albert

Tel.: 0086-18926068265

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)